Insidefirst – Anna Utzon

Det bedste af to verdener

 
Jeg har en lang baggrund fra forretningsverdenen indenfor Human Resources og lederskabsudvikling. Jeg kombinerer denne erfaring med min viden om krop, sind og åndedræt. Toppræstationer kræver et skarpt og fokuseret sind og en krop, der kan holder til det. Jeg hjælper dig med at udvikle begge dele.
 
Uanset hvad du gerne vil opnå – i dit arbejde såvel som i dit privatliv - så begynder det med dig selv. Hvis du har et klart billede af hvem du er, og hvis du kender dig selv godt, så har du et solidt fundament at begynde ud fra.
 
Alle aktiviteter, jeg engagerer mig i, involverer udvikling af din selvforståelse og opmærksomhed. At finde ud af, hvad der motiverer dig. At få dig til at opdage dine styrker, og hvilke områder du kan forbedre. Og vigtigst af alt, at finde ud af hvad der er rigtigt for dig. Hvis du kan være tro mod dig selv, vil du opdage, at alt falder på plads for dig.
 
Min mission er at få dig til at føle dig godt tilpas. Vi har brug for konstant at bearbejde og processe vores liv, så vi ikke ophober negativitet, stress, temperament, rastløshed, sorg og utilfredshed. Alt dette optager plads i dit sind og i din krop, og det forhindrer dig i at bruge din intelligens, dine kompetencer og dine færdigheder.
 
For at opretholde dit overblik, dit fokus, og dit commitment – så begynder det med insidefirst.
Lederudvikling - Yoga

Min baggrund

Med en bachelor i organisation fra Stockholm Universitet, har jeg arbejdet som:
  • Project manager for assessment Centers
  • Head of Leadership Development Institute
  • HR-Director
  • Talent Management Director
Siden 2009 har jeg haft min egen virksomhed, Insidefirst, hvor jeg arbejder med personlig udvikling, gruppedynamik og lederskabsudvikling.
 
Jeg har tre forskellige yogalærer uddannelser. En i Vinyasa Flow, en i Anusara inspireret hatha yoga (RYS 200), og den tredje i Kundalini Yoga. Jeg er ved at færdiggøre Kundalini Yoga uddannelsen level 2 (RYS 500). Du kan finde mit fulde CV på Linked-in.

min person

Jeg er svensk, født I 1969. Jeg har boet i Danmark siden 2005, nord for København.
 
Jeg er ansvarsfuld, tillidsvækkende og har et stærkt drive. Jeg fuldfører og leverer altid mine opgaver af højeste kvalitet og til tiden. Når det er påkrævet, kommer jeg igennem som stærk, selvsikker og overbevisende.
 
I mit arbejde med assesment og udvikling, er jeg blevet beskrevet som varm, klog, indsigtsfuld og tillidsvækkende. Jeg behandler andre med respekt, og jeg kommunikerer sandheden på en konstruktiv måde. Jeg er analytisk, jeg opfanger og ser mønstre, og hvad der ligger bag.

mine valg

Da jeg var 10 år gammel tog min mor mig til et Transcendental Meditations kursus. Mens jeg voksede op mediterede vi dagligt. Min mor er overbevist om, at vores meditationspraksis var årsagen til mine store præstationer i skolen. Siden har jeg brugt meditation som et redskab til at holde mig på sporet i livet.
 
Min datter blev født i 2006. Hun havde en meget hård start på livet. Hun var syg og behøvede meget opmærksomhed. Det ændrede mit liv at få hende. Jeg brugte igen yoga og meditation for at holde mig stærk. Jeg opsagde mit job som Talent Management Director for en stor virksomhed og startede min egen virksomhed, Insidefirst hvor jeg blandt andet bruger yoga og meditation som redskaber til selvudvikling. Læs mere om yoga her.
 
Insidefirst | Vallerødgade 6B, 2960 Rungsted