Inside retreat - Marokko

6 – 13 maj 2017                (the retreat is held in danish/swedish language)

Rammen for inside retreatet er fire nætter i et helt fantastisk Riad i Marrakech og 3 magiske nætter på en Eco lodge farm midt ude i Marokkos ørkenlandskab.

Dette bliver en rigtigt skøn ferie hvor du plejer dig selv og får gode oplevelser. I Marrakech kan du vælge mellem den totale stilhed og fred som råder i Riaden eller begive dig ud i vrimlen i byens farverige basar. Du kommer til at stresse af og bygge dig op. Du vender hjem let om hjertet og lys i sindet. Klar at indtage verden, powerfuld og glad.

Yoga & Meditation
Denne uge vil du få mulighed at lave flere forskellige typer af yoga, (hatha, yin, vinyasa og kundalini yoga) meditationer og vejrtrækningsøvelser. Jeg samtaler med alle deltagere inden så jeg er kendt med jeres behov og forudsætninger. Herefter justerer jeg programmet. Det bliver mulighed for individuelle variationer. Alle får lige det de har brug for. I ørkenen vil jeg gå i dybden med relevante emner og undervise i filosofien bag yoga, og du vil få materiale til selvrefleksion og fordybelse.

Vi laver yoga og meditation to timer hver morgen og halvanden time igen om eftermiddagen. Hver dag afsluttes med en fælles aftenmeditation.

Marrakech
De første 4 nætter bor vi på en underskøn Riad inde i hjertet af Medinaen, den gamle bydel. Inde på Riaden hersker fuldstændig stilhed og fred. Vi har nogle store meget stemningsfulde sale, hvor vi laver yoga, og om aftenen bruger vi tagterrassen til meditation. Riaden har et helt nybygget Spa/Hammam, hvor du kan forkæle dig selv med bad, massage og behandlinger.

Lige uden for døren ligger pladsen "Djemaa El Fna", hvor det vrimler med alskens underholdning a la 1001 nat - spåkoner, slangetæmmere, mavedansere, gøglere, akrobater, berbermusikanter osv. I forlængelse af pladsen ligger souken, (bazaren) med over 4000 butikker, som er en stor oplevelse i sig selv. Små kringlede gader og stræder, hvor man prutter om priserne på alskens fristelser, lædertasker, marokkopuder, krydderier, arganolie, smuk keramik, spraglede smykker og meget mere.

Ørkenlandskabet
Når vi har indfanget den charmerende stemning i hjertet af Marrakech, fortsætter vi ud i stilheden – ud i ørkenlandskabet. Ca. 1 times kørsel fra Marrakech bor vi på en Eco lodge farm. Her er vi alene uden en nabo i sigte, bare milevid udsigt af ørkenlandskab og med Atlasbjergene som baggrund. Vi bor i lodges, der alle har dejlige senge, brusekabine og toilet. Vi laver yoga på terrasser i åbne telte, hvor vi samtidig nyder udsigten. Vi går ud på vandrings meditationer i solopgangen. Om aftenen tændes det levende lys og bål i mørket – det bliver magisk.

Har du kreative hobbies, så tag endelig din malerpensel, skrivebog eller andet med på turen. Marroko byder på rigeligt med inspiration.


Din investering: 10. 975 DKK

Inkluderer:

28 timer yoga- og meditations undervisning
6 timer undervisning i yogafilosofi for fordybelse og personlig udvikling
Skriftligt materiale til selvstudier
Fly København- Marokko t/r
4 nætter på smuk riad, i delt dobbeltværelse - inkl. morgenmad og velkomstmiddag
3 nætter i lodge, i delt dobbeltværelse - inkl. 2x morgenmad, 2x frokost og
3x aftensmad (vegetarisk)
Et par overraskelser ☺
Transfer lufthavn – Marrakech – ørknen - lufthavnen
Skatter, afgifter & bidrag til Rejsegarantifonden

Indkvartering i dobbeltværelse. To enkelsenge alternativt en dobbeltseng og en enkelseng. Bad og toilet på værelset. Bad og almindelig vand toilet findes også i var lodge, når vi bor ude i ørknen.

Ekskl. i prisen:
Frokost og aftensmad i Marrakech
Behandlinger i spa/hammam

Enkeltværelse mod tillæg på 2.700 DKK

Kom med!
Ring eller mail mig for at booke din plads, info@annautzon.dk - 0045 5312 1744.
Kontakte mig gerne hvis du har spørgsmål om rejsen.

Betaling:
Faktura sendes fra Marokko Experten som er teknisk arrangør af rejsen. Ved tilmelding skal der betales et depositum på DKK 2.500,-, og restbeløbet skal betales 6 uger før afrejse.

Afbestillingsbetingelser:
Ved afmelding inden 6 uger før afrejse, har man mistet sit depositum. Ved afmelding efter restsummen er betalt og med mindre end 6 uger til afrejse, mister man hele rejsens pris.Jeg glæder mig til at møde dig!

Anna

Insidefirst | Vallerødgade 6B, 2960 Rungsted