Yogaferie Italien

Velkommen til Cetamura

Cetamura ligger midt i Chianti, blandt vinranker og olivenlunde. Et fantastisk lille sted på en bjergtop 600 meter over havet, med mileved udsigt. Du kan skimte Siena når du ligger ved den store pool, smagfuldt placeret midt på en olivenskråning. Toscana er fantastisk og der er kort mellem alle seværdighederne.

Bolig

Cetamura er et lille sted, opdelt i 3 lejligheder, hver med 2-4 soveværelser og stort køkken/alrum med pejs. Indkvarteringen er i delt dobbeltværelse. Alt er i meget god stand og værelserne er hyggelige.

Yoga undervisning

Vi mødes hver morgen kl. 7.30 til meditation og yoga i "Teatro", en stemningsfuld yoga-sal. Kl. 17.00 mødes vi til yoga igen, denne gang enten i "Teatro", nede ved poolen eller ude på græsset. Der bliver minimum 3 timers yoga per dag og vi finder en god blandning af fysiske øvelser og fordybende aktiviteter, så vi udfordres "lige tilpas" både fysiskt og mentalt.

At komme rundt

Du er nødt at have en bil til rådighed. Vi kan slå os sammen og deles om nogle udlejningsbiler. Vi prøver at koordidnere dette nær du/I booker rejsen.

Tidspunkt

Denne rejse er genemført. Jeg vender tilbage med nye muligheder fremover.

Pris

Prisen er 6200 kr. I prisen indgår overnatning i delt dobbeltværelse, 3 gange frokost og 3 gange middag på Cetamura, og minimum 3 timer yoga per dag. Rejsen dertil ordner du selv.

Udførlig rejse-beskrivelse

Kontakt mig så sender jeg en udførlig rejse-beskrivelse.

 
Insidefirst | Vallerødgade 6B, 2960 Rungsted